Ahogy a Home Paradise
név is sugallja, arra törekszünk, hogy megteremtsük álmai otthonát.

Tevékenységünk döntő részét építőipari fővállalkozóként végezzük.

Generál kivitelezőként teljes körű lakásfelújítást, iroda és más üzleti helyiségek mint például hotelszobák átalakítását vállalunk a építészeti és látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig. Ügyfeleink döntő része a tervezés és a kivitelezés teljes folyamata alatt igénylik a szakmai tanácsadást, mert az áhított végeredmény érdekében össze kell hangolni az ügyféligényeket a műszaki előírásokkal és a helyszín sajátosságaival.

Csapatunk olyan tapasztalt mérnökökből, műszaki vezetőkből és szakemberekből állnak akik mind specialisták a maguk szakterületükön.

Megbízható beszállítói körünk garancia arra, hogy a kivitelezés teljes folyamata zökkenőmentesen, meglepetések nélkül valósuljon meg. A legtöbb részfeladatot saját szakembereinkkel valósítjuk meg, mert hiszünk benne, hogy ebben formában tudjuk a legjobb minőséget nyújtani és így tudjuk szavatolni a vállalt határidőket is.

Tervezés, enteriőr megálmodása

Gondos tervezéssel nem csak idő és felesleges munkafolyamatok spórolhatók meg, hanem közelebb tudjuk hozni az Ügyfél belsőépítészeti álmait az ingatlan paraméterei által felállított lehetőségekhez. Így már a tervezés kezdeti szakaszában kiderül milyen műszaki megoldásokra lesz szükség ahhoz, hogy elkészüljön álmai otthona.

Üzlethelyiségek, irodák, hotelszobák átalakításához még inkább szükséges ez a felfogás, hiszen a szorosabb határidők és költségkeretek üzleti célokat szolgálnak. Ezért ebben a szegmensben szinte minden ügyfelünk igényli a 3D látványtervek készítését és ezáltal a kiszámítható megvalósulást. Egyszerűbb enteriőrök esetén építészeti látványtervek (CAD) is elegendőek a költséghatékonyság figyelembe vétele miatt. Egy hotel standard szobáinak esetében viszont előfordul, hogy fotórealisztikus 3D látványterveket (3D Studio Max) igényel a megrendelő, mert így az egy helyiségre levetített tervezési költség eloszlik a szobák számával.

Célunk, hogy Ügyfeleink tehermentesítésével, műszaki specifikációk, előírások helyett arra koncentrálhassanak ami leginkább foglalkoztatja őket.

Specialitásunk

Minden munkaterületen kimagasló minőséget képviselünk, de szeretnénk megemlíteni néhány specialitásunkat amik unikumnak számítanak az építőiparban és komoly felkészültséget igényelnek:

Az egyik specialitásunk a hideg burkolás, olyan óriási, akár több négyzetméteres lapokkal ami még manapság is kuriózumnak minősül. Ehhez nem csupán speciális szerszámokra van szükség, hanem olyan szakembergárdára akik nap mint nap ilyen munkát végeznek, így nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Referenciáink közt megtalálhatja, hogy az ilyen jellegű munkákat milyen magas szakmai színvonalon kivitelezzük.

A meleg burkolatok éppúgy meghatározó részét képezik egy ingatlannak, mert nem csupán esztétikai befektetésről van szó, hanem tartós értéknövelő szerepet is betöltenek. Ha egy ingatlan hirdetésben olvassa az erre vonatkozó utalást az nem véletlen, hiszen a hagyományos nútféderes parketta több szempontból is megtérülő befektetés. Tartósságával, értékállóságával más meleg burkolat nem képes felvenni vele a versenyt, hiszen egy tömör keményfa padló számtalanszor felcsiszolható és újralakkozható. Erre számos példát láthatunk századeleji bérlakásokban. A legkülönfélébb mintázatokkal egyedisége is megkérdőjelezhetetlen, de legnépszerűbb minta mind a mai napig a Chevron, francia minta vagy köznyelven halszálka minta.

 

Teljes körű szolgáltatás A-tól Z-ig

Bevált kapcsolataikkal könnyedén megoldunk olyan feladatokat is melyek egy laikus számára bonyolult feladat lenne. Például egy gépészeti kivitelezés magában foglalhatja a gázterv elkészítését, engedélyeztetését, meózását, kéményterv elkészítését, bekötési tervek elkészítését és engedélyezését, gázkészülékek üzembe helyezését, vagyis az egész projekt kivitelezését összefogjuk és gondos szervezéssel A-tól Z-ig megvalósítjuk. Önnek nem kell hivatalokba járnia, időpontokat egyeztetnie vagy szakmai kérdéseket megválaszolnia. Ezeket a feladatokat mind levesszük válláról.

 

Többek között az alábbi részfeladatokban is a segítségére lehetünk

Tervezés
Gipszkartonozás
Festés
Gázszerelés
Vízszerelés
Burkolás
Villanyszerelés
Lomtalanítás
Szaniter
Bontás
Parkettázás
Takarítás
Image module
Forduljon hozzánk bizalommal

Home Paradise
kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.
Munkatársaink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésére.

Kapcsolat