Telki – Lakásfelújítás

Az ingatlan
Ezt az ingatlan egy elismert építész tervezte, építette magának és családjának, ezért az új tulajdonos a felújítás során meg kívánta tartani az eredeti koncepciót. Mivel a ház a vásárlás időpontjában már négy éve lakatlan volt, ezért számos elemet fel kellett újítanunk, vagy pótolnunk kellett. Az elavult elektromos rendszert teljesen fel kellett újítanunk, és a hozzá kapcsolódó konnektorok, kapcsolók és lámpák is le lettek cserélve. További épületgépészeti karbantartásokra is szükség volt, mert hosszú idő telt el a legutóbbi kazán tisztítás óta. Ezért minden gépészeti berendezést átvizsgáltunk, felújítottunk, hogy szakszerűen be lehessen üzemelni őket.
Beltér
Beltéren a melegburkolatokat is pótolnunk kellett a hálószobákban és a nappaliban, mert a hosszú lakatlan időszak alatt tönkrementek. Így lehetőség nyílt prémium minőségű keményfa padló lerakására, ami a nagy tereknek köszönhetően csodálatos összképet nyújt. Az összes falat újragletteltük és a megrendelő által választott színre festettük. Új konyhabútor is készült, ami teljes egészében illeszkedik a régi bútorok stílusához. Valamint a beépített készülékeket is mind modern, minőségi eszközökre cseréltük. A belső ajtókat is mind lecseréltük új, esztétikus darabokra.
Kültér
Kültéren is megújult a ház. A teraszokat újraburkoltuk mészkőlapokkal, a homlokzati mészkőlapokat pedig felcsiszoltuk, políroztuk és impregnáltuk, hogy a régi pompájukban ragyogjanak. Mivel a kert is igen elhanyagolt volt, ezért a kerítés javítása mellet erre is nagy figyelmet fordítottunk. Kavicságyakat alakítottunk ki, füvesítettünk és dísznövényeket helyeztünk el, hogy a kert rendezettséget és nyugalmat sugározzon.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük