Csapatunkhoz leggyakrabban belsőépítészeti kivitelezéssel kapcsolatos megkeresés érkezik

Tapasztalataink alapján az érdeklődők ebben a szakaszban még nem rendelkeznek pontos elképzeléssel, hogy hogyan is szeretnék otthonukat kialakítani.

Több éves gyakorlattal és még több sikeresen elvégzett lakás felújítással a hátunk mögött mindenben támogatjuk kedves leendő ügyfelünket azzal, hogy pontos irányelvek alapján segítünk elkészíteni azt a kivitelezési tervet, ami a Megrendelő igényeit és ízlését maximálisan kielégíti, ezzel elérve a hosszú távú elégedettséget és minden napos boldogság érzését, amit otthona nyújt számára.

Néhány főbb belsőépítészeti irányelv:

Helységek elrendezése:

Természetesen minden lakásnak vagy háznak van egy adott elrendezése, ami olykor csak részben módosítható, de a beavatkozás általában mégis indokolt, hiszen minden család más igényekkel rendelkezik.

A helységek elrendezését a következő szempontok alapján kell megálmodnunk:
-Funkcionalitás: életvitelünkhöz leginkább alkalmas terek, szobák és felosztás megtervezése
-Adott terek maximális, de nem zsúfolt kihasználása
-Közös helységek (konyha, étkező, nappali, terasz stb.) családias és otthonos vagy épp egyedülálló életvitelhez alkalmas kialakítása, hiszen minden ingatlan lelkét ezek a szobák biztosítják

Igényeink maximális kielégítése:

Ennek eléréséhez elengedhetetlen saját ízlésünk és igényeink feltérképezése és összhangba szervezése, hiszen ezekkel tudjuk elérni otthonunk kívánt harmóniáját. Ezalatt a következőket értjük:
-Alapanyagok és minőségük (fa, kerámia, természetes kövek, fém, üveg, textilek stb.) megfelelő kiválasztása, kezdve a padlótól egészen a mennyezetig
-Választott színek: falak, tapéta, burkolatok, bútorok
-Formák és minták: a személyre szabott tervek készítéséhez elengedhetetlen, hogy ezek is mind összhangban legyenek egymással
-Szaniterek és csaptelepek
-Lámpák és hangulat világitások, elektromos szerelvények
-Beépített és egyéb bútorok forma- és szín világa, anyagminőségei

A fent említettek csak a fontosabb elemei egy sikeresen és pontosan, határidőre elvégzett lakás felújításhoz vagy építéshez szükséges kiviteli tervnek.
Mint ahogy szlogenünkben is olvasható, célunk, hogy megteremtsük álmai otthonát. Ennek eleget téve ügyfeleinket minden rendelkezésünkre álló szaktudásunkkal és tapasztalatunkkal támogatjuk a kívánt eredmény eléréséhez. Igény szerint az elkészített belsőépítészeti tervek megvalósítását generálkivitelezésben is vállaljuk.

Felkeltettük érdeklődését?
KERESSEN MINKET ELÉRHETŐSÉGEINKEN, VAGY KÉRJEN AJÁNLATOT ONLINE
Ajánlatkérés
Banner image